A pessimist sees a difficulty in every opportunity An optimist sees opportunity in every difficulty

Saturday, May 28

Jangan bising ya kanak2

malu malu malu sungguh sebenarnya
tapi nak wat camna
disebabkan excited
xdapat pulak nak control suara
sapa yang memekak sebenarnya ni?
sayalah org nya
hahaha

cerita bermula pabila
excited baru abes test physics
so org pegi jalan2 shopping sensorang
so bile balik excited nak cerita kat 
dak Raihan ngan dak Zulaiha
bising la jugak
"aku beli tudung lilit,, aku beli seluar askar aku beli baju belang, lalalala..."

tibe2 dak Aisya balik kate "senior nak datang"
dah pukul 10 lebih time tu
alamak malas nye nak amek senior kat hauptbahnhof(central station)
pastu memekak2 nak "lat ta li lat la"
sape yg kene g amek
tapi last2 wat decision, semua kene pergi
tibe2 ting tong
loceng rumah berbunyi

senior dah sampai ke?
gembira2
berlari org bukak pintu
tapi salah rupa2 nya 
jiran kami yang datang

"sie sind zu laut"
"es ist so schlimm"
"es geht nicht"
dia kata kitorang bising sangat
dia suruh diam
kuang3x
eleh jiran ni, xsporting betul
jiran tu baru jew pindah masuk dalam kawasan kami
(kawasan kami ok) haha
dalam bulan ni gak la
dia memekak sampai 2 3 pagi mendrill dinding
kami x marah pon!
huh

sebenarnya org yang terlupa
dulu lecturer dah pesan
kat German ats pukul 10 mmg x boleh bising
hihihihi
x happening kn..
but anyway thanx jiran
nanti kalo korang memekak mendrill lalala
kami complain jugak
bcoz wat goes around comes around
haha

1 comment :

  1. hahaha..... mcm kanak2 ribena la plak korg nie....

    ReplyDelete