A pessimist sees a difficulty in every opportunity An optimist sees opportunity in every difficulty

Tuesday, July 12

it was short but it was really sweet

Assalamualaikum
ok next kita move on naik form 4 &5
best sangat kenangan kat teknik
Sekolah Menengah Teknik Tuanku Jaafar
duk wat perangai huru hara
kene marah dengan senior sbb melawan
kene naik turun dom senior and kene torture
kena marah dengan PENOLONG ketua aspuri
penolong je ok
kecoh lebih pulak
tapi kami tetap cool
 kami lah budak2 dom 2 yang "beggar"
xtahu lah mcm mana eja, tkay jew taw eja
malam gothic sedunia
saya x join sbb saya tolong amek gambo
cantik kan tukang amek gambo amek kn gambo
~ok perasan cket jew~

i love u all
kalau ade anugerah dom terbaik
mesti kita lah yang menang
sebab kami xkacau hidup junior
and kami hebat main futsal
cewahh bangga

hah ni nak cerita
sekolah teknik memang lah sangat terfamous sekali dengan
GAP BETWEEN JUNIORS AND SENIORS
bangga plak kan,, siap caps ok
haha
junior xbley buat apa yang senior buat
junior kene buat bende yang senior xyah buat
contoh nye
1. junior! jgn selempang tudung!
2. junior! pegi solat kat surau!
so what? who cares??
kami memang suka melawan! 
kami xkacau hidup korang
korang jangan kacau hidup kami ok

time form 4 sangat azab
but bila dah naik form 5 xde sapa boleh marah kami lagi
sbb kami dah jadi senior
bangga2 hoho
but kami x balas dendam
korang junior buat lah apa korang suka
asal kan korang bahagia
and xkacau hidup kami

becoz i think this is the way to succeed in SPM
xkacau hidup junior
alhamdulillah semua berjaya
tahniah semua
revenge is often like biting a dog, becoz the dog bite you
is that nice?

"Maafkanlah mereka dan biarkan mereka,
 Sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berbuat baik"
5:13

4 comments :

  1. huh....senior kami kejam!!!
    sedih2...tp kak zue sgt baik hati...xkaco hidup kami...hohoho...time kitowng F5,sume undang2 yg kowng wat bubar sme skali...junior lntak p la nak wat pe pun...senior n junior sme..2 yg KA kami ckp..jd kami hidup aman damai ngan F4...xmcm time kitaowng F4,rse cam nak bom je sowng2...wakaka...(alamak,terpanjang plak komen)

    ReplyDelete
  2. silap la bukan junior , tapi FRESHIE !! tuihhh

    ReplyDelete
  3. omg! nampak sangat MUDA dulu!!! waaaa!!!RINDUUU!!!

    ReplyDelete
  4. wahhh..
    rindu nyer tyme ni ~

    ReplyDelete