A pessimist sees a difficulty in every opportunity An optimist sees opportunity in every difficulty

Wednesday, November 2

Freimarkt

Asslamualaikum
jangan translate pulak word tu
FREIMAKT tu nama satu event dekat sini
dia wat kat Bremen setiap tahun rasanya
wow happening gila
terpegun tengok 
dia macam funfair tapi dia
much more better than funfair
event ni buat selama sebulan
kami pergi malam last sebelum abis
tapi still happening

saya ada capture banyak gambar
so tengok gamba jew la
nak cerita tak reti
huhu
so just scroll down..
 herzlich willkommen= selamat datang
view seluruh freimarkt
 kedai jual t-shirt rock2
 love candies
 windmill
 roller coaster
 kuda betul ni
kuda hidup
terkejut saya tengok
 bar rasa nya
 kete langgar
 buaian terbang2 macam kat genting
 macam jalan2 dalam kapal
 kene jalan hati2 kalau x jatuh dalam air
 motor jalan kat dinding
 future world
 rumah hantu lucu
 kereta api ulat
 space shot
66meter dr tanah
 ni scary dia lambung2 jew manusia
 roller coaster
 pub kot
ferris wheel

so conclusion yang boleh buat
rumah hantu dia xseram langsung
and saya balik pening2 rasa nak muntah
sebab banyak benda yang kalau main
rasa lah kita putaran dunia
huhu
bye


2 comments :

  1. pergh macam pesta penang da ak tgok haha
    tapi kat sane lg advance =='

    ReplyDelete