A pessimist sees a difficulty in every opportunity An optimist sees opportunity in every difficulty

Sunday, March 6

Pemenang #1 Giveaway Braunschweig

Assalamualaikum and hai semua
Alhamdulillah berakhir la sudah sesi giveaway pertama saya. First of all terima kasih banyak2 diucapkan yg xterhingga beribu penghargaan kepada semua yg menyertai. (Tudia punya lah nk berterima kasih kan) Korang memang the best! Jasamu akan dikenang (^_^).

So as promised, blog korang saya dah letak comel2 kat tepi ni and saya akan post ke korang sekeping poskad Braunschweig yg indah cewaahh haha. So nak minta korang emailkan kat saya nama penuh and alamat korang ok. Hantar ke siti_zulaikha91@yahoo.com. And disebabkan ni first giveaway saya kan, so saya xtaw lah orang buat cmna selalunya, so korg pilih sendiri lah korang nak cmna

1) Poskad yg saya tulis2 ucapan untuk korang
2) Poskad kosong fresh dari kedai duk dalam sampul

So email alamat and email korg nk yg macam mana okey.

Maka anda semua adalah pemenang #1 Giveaway Braunschweig saya

The world is not a wish-granting factory

Allah still loves and shows mercy to those who disobey Him
so imagine how much he loves those who obey Him

Families is like fudge... mostly sweets with lots of nuts

Travel as much as u can, as far as u can, as long as u can
life is not meant to be lived in one place

Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand

Menimba ilmu itu susah, Cari ilmu lagi susah. kadangkala sampai bila ketika kita hampir berputus asa. Menimba ilmu kadangkala membuat kita kekurangan duit, tidak cukup masa, makan pun rasa tawar tapi percayalah, selagi kita bergantung kepada Allah, selagi kita ingat encik abah dan puan ibu, selagi kita kuat berusaha . . . Allah akan bantu kita. Allah akan menjayakan kehidupan kita di dalam pelajaran mahupun di dunia dan di akhirat. 

7- Sayidah Napisah http://www.sayidahnapisah.com/
Bukan senang untuk senang, bukan susah untuk susah

When Allah pushes you to the edge of difficulty, trust Him fully because two things can happen . Either He'll catch you when you fall or He'll teach you how to fly

8 orang join untuk first giveaway ni, so semua la menang! (sebab poskad ada 10) Hoyeaaah. Tahniah2. Thanx again semua! I looove all ur quotes and nice to meet you all (^_^) InsyaAllah nanti saya buat giveaway lagi okey tapi poskad dr negara lain pulak coz i looooove to travel. Jemput join lg okey insyaAllah

And i also would like to share my favorite quote which really helps me a lot:

"When life gives you 100 reasons to cry, show life that you have 1000 reason to smile"

Thanx again everyone!
p/s: Poskad akan sampai dalam masa 3 ke 4 minggu lepas saya post sebab jauh. Kalau xsampai2 inform okey. Takot pakcik posmen ambil sebab comel sangat poskad haha
Lots of Love: Laika (^_^)


8 comments :

  1. Terima kasih. Nanti kite email :)

    ReplyDelete
  2. wow semua best-best kata hikmah termasuk owner blog ni punya. terima kasih! jap lg saya email hehe

    ReplyDelete
  3. When Allah pushes you to the edge of difficulty, trust Him fully because two things can happen . Either He'll catch you when you fall or He'll teach you how to fly...ini feveret aku laika! eheheheh sje nk semak sini jugak :D hihihiihih

    ReplyDelete
  4. Ya Allah thnx sis.. happy sampai terhantuk kepala dekat katil. terharu dapat hadiah dr jauh... :')

    ReplyDelete
  5. MashaAllah . Tak perasan . Thank you tau remind dekat komen . Nanti Yaya emailkan . Thank you awak

    ReplyDelete